اگر از کاربران مختلف بپرسيد تصاويرشان را با چه نرم‌افزاري ويرايش مي‌کنند، حرفه‌اي‌ها معمولا از فتوشاپ يا ديگر نرم‌افزارهاي مخصوص اين کار نام مي‌برند و تعجب نکنيد اگر آماتورها بگويند اصلا ويرايش نمي‌کنيم! 


ويرايش تصاوير جزو آن فعاليت‌هايي است که درصد کمي از کاربران انجام مي‌دهند و از اين درصد کم هم بخش زيادي روي موبايل آن را انجام مي‌دهند! بايد بپذيريم که اغلب نرم‌افزارهاي ويرايش تصاوير چنگي به دل نمي‌زنند و امثال فتوشاپ هم آنقدر پيچيده است که براي ويرايش‌هاي دم‌دستي اصلا نمي‌ارزد! اما گزينه‌ سوم ويرايشگرهاي آنلاين هستند که با پيشرفت‌ سال‌هاي اخير بخوبي مي‌توانند از پس ويرايش تصاويرتان بربيايند.


PIXLR قدرتمند


امکان ندارد صحبت از ويرايشگران تصوير آنلاين بشود و نامي از PIXLR برده نشود. هنگامي که وارد سايت زيباي pixlr.com مي‌شويد، دو گزينه در مقابل شما قرار داده مي‌شود:


PIXLR Express و PIXLR Editor. نسخه‌ Express پيکسلر ويرايشگري ساده و سرراست است که ابزارهاي مرسوم ويرايش تصوير مانند برش، چرخش، هاي تصحيح پايه‌اي و. را در اختيار شما قرار مي‌دهد. براي اکثر کاربران، اين نسخه مي‌تواند بسياري از انواع ويرايش‌هاي مورد نياز را جواب دهد.


در حالت پيشرفته، PIXLR Editor محيطي کلاسيک مانند فتوشاپ را از نوع آنلاين به کاربران ارائه مي‌دهد. Editor مثل يک نرم‌افزار حرفه‌اي ويرايش تصوير داراي منوي بالا، ابزارها در فهرست سمت چپ و حتي تاريخچه‌ ويرايش‌هاست. در اين نسخه‌ امکان بهره‌گيري از لايه‌ها نيز تعبيه شده که براي کساني که با فتوشاپ آشنا باشند، مزيتي فوق‌العاده به شمار مي‌آيد.


پيکسلر علاوه بر اين دو حالت، ويرايشگر خاصي به نام O Matic هم دارد (pixlr.com/o-matic) که به وسيله‌ آن مي‌توانيد انواع افکت‌هاي قديمي جالب را روي تصويرتان اعمال کنيد تا آنها را به عکس‌هاي خاک‌گرفته‌ عتيقه تبديل کنيد!


يکي از نکات قابل توجه در ويرايشگرهاي آنلاين پيکسلر، نحوه‌ ورود تصاوير به آنهاست. در اين سايت علاوه بر آپلود تصوير از کامپيوتر، مي‌توانيد مستقيم از وب‌کم لپ‌تاپ عکس بگيريد و ويرايش کنيد يا تصويري را از يک آدرس اينترنتي براي ويرايش وارد پيکسلر کنيد. پيکسلر همچنين به شما امکان مي‌دهد تا کلاژي از تصاوير ايجاد و ويرايش‌ها را روي آنها اعمال کنيد.


Ribbet بامزه


شايد بهترين توصيف براي سايتي که نام آن به معناي صداي قورباغه است و همه‌ جا هم از قورباغه براي نمايش افکت‌هايش استفاده کرده است، «بامزه» بودن باشد! اما اين بامزه بودن براي چنين سايتي که قابليت‌هاي فراواني براي ويرايش تصاوير در اختيار کاربران مي‌گذارد کمي غلط‌‌انداز است. نخستين چيزي که در صفحه‌ اصلي سايت ribbet.com جلب نظر مي‌کند، امکانات اين سايت براي ساخت کارت‌پستال‌ها و کلاژهاي جالب و متنوع است. از همان صفحه‌ اول مي‌توانيد اين گزينه‌ها را انتخاب کنيد و با قرار دادن تصاويرتان در قاب‌ها و اعمال افکت‌ها به تصاوير زيبا و بامزه‌اي برسيد.


امکانات ريبت فقط در همين ظاهر کارت‌ها و کلاژها خلاصه نمي‌شود. اين سرويس مجموعه‌ عظيمي از افکت‌ها، رتوش‌ها، ها و ابزارهاي مختلف را در خود جاي داده است. در ريبت مي‌توانيد تصاويرتان را تصحيح کنيد، آنها را به حالت قديمي دربياوريد، متني به آنها بيفزاييد و حتي استيکري از فهرست استيکرهاي عجيب و غريب و جالب سايت رويشان بيندازيد! در کنار تمام اينها، ريبت امکانات حرفه‌اي را نيز فراموش نکرده است و در قسمت Pro به شما اجازه مي‌دهد تنظيمات دقيقي روي رنگ‌ها، سطوح و ديگر موارد تصاويرتان داشته باشيد. البته همه‌ اين قابليت‌ها در ريبت رايگان نيست و براي بهره‌گيري از ويژگي‌هاي پريميموم اين سايت (مانند امکانات بخش Pro) بايد پول پرداخت کنيد.


براي فتوشاپ‌کارها


اگر حس مي‌کنيد سرويس‌هايي که معرفي کرديم، آماتوري هستند و به گزينه‌اي حرفه‌اي‌تر نياز داريد، Sumopaint براي شما درست شده است!


اين سرويس به آدرس sumopaint.com مانند آن است که کسي فتوشاپ را در وب آپلود کرده باشد! محيط ساموپينت بيش از آن‌که شبيه به يک سايت باشد، به يک نرم‌افزار کامل شباهت دارد: در بالا نواري شامل منوهاي File، Edit، Image، Filters و حتي Help وجود دارد. در سمت راست جعبه‌ ابزار قرار دارد که حتي آي‌هايش تا حد امکان مشابه فتوشاپ است. پنجره‌هاي انتخاب رنگ (Swatches) و لايه‌ها را هم در سمت راست پيدا مي‌کنيد.


ساموپينت با اين‌که محيطي نرم‌افزارمانند دارد، اما از کارايي و سرعت بسيار خوبي برخوردار است که به وسيله‌ آن مي‌توان به صورت حرفه‌اي و سطح بالا روي تصاوير کار کرد. البته به شرطي که اينترنت سرعت بالايي هم داشته باشيد! که اگر نداريد، دور ساموپينت را خط بکشيد و سراغ سايت‌هاي ساده‌تر برويد يا فتوشاپ نصب کنيد!


PicMonkey سرراست


اگر دل خوشي از محيط نرم‌افزاري مثل فتوشاپ نداريد و دوست داريد ابزارهاي ويرايش تر و تميز دم دستتان قرار گيرد، سري به سايت پيک‌مانکي (picmonkey.com) بزنيد.


محيط سرويس پيک‌مانکي با الگوبرداري از نرم‌افزارهاي موبايلي طراحي شده است و اين را مي‌توان يکي از بزرگ‌ترين مزاياي اين سايت دانست. در اينجا خبري از منوي بالا با کلي امکانات کوچک و بزرگ نيست و همه‌ چيز در منوي سمت چپ سايت تعبيه شده است. در اين منو گزينه‌هايي براي ويرايش‌هاي پايه‌اي (مانند برش و تغيير اندازه)، روتوش، قاب‌ها، متن، بافت‌ها، افکت‌ها و برچسب‌ها وجود دارد که هر کدام داراي زيرمنوهاي مختلفي براي اعمال روي تصاوير هستند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیزل ژنراتور دست دوم کـریمانــه آوا فیلم مجله اینترنتی رز پویاسازان فناوری اطلاعات سیمانکاران گلچین 96 iranarc02 خبرهای داربست فلزی و ساختمان